tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Tuttas Kitchen. Enkel, sunn mat uten masse pynt og stæsj

Velkommen til Tuttas Kitchen 

Hils på et kjøkken som drives av en art director som har fått mer lyst til å lage mat enn å sitte foran mac’en. Etter årevis med foto- og filmopptak sammen med flinke matstylister og fotografer, var det på tide å satse på matlaging selv – og alt annet som har med mat å gjøre. Jeg elsker å lage middag hver dag, om jeg er hjemme, eller på det enkle kjøkkenet i sommerhuset mitt, med epler i hagen og  sopp i skogen. Hjemmebakte horn til frokosten og en god kake til kaffen er helle ikke dumt. 

    Jeg er oppvokst på et lite småbruk og liker enkel, sunn mat som jeg vet hvor kommer fra. Min mat er hjemmelaget, noe jeg tror du kan merke på smaken. Og jeg er nøye på at råvarene er bra, f eks bruker jeg Salmalaks og Stangekylling. 

    I tillegg til å lage mat, liker jeg å lage i stand til mindre events og fester. Jeg liker at det jeg lager har et tema eller en rød tråd, slik at alt henger sammen fra invitasjonen til bordet,  og med maten som en del av det hele.  Så om du ønsker en god idé
til tema for anledningen,  fine invitasjoner, bordkort eller et vakkert pyntet bord er det bare å ta kontakt!

    

Meny 1

Quiche Lorraine med spinat og skinke med rømmedressing
Kjøttboller med hvitløk og ingefær i en selleritomatsaus
Lefser med laks og kremost
Grønn salat

Pris 300 pr per

Meny 2

Spicy Asiatisk biffsalat
Quiche Lorraine med spinat og skinke med rømmedressing
Italiensk kylling med sitron og hvitløk
Laksemousse med rogn og dill
Grønn salat

Pris 350 pr per

Meny 3

Ovnsbakt sennepslaks med grønne bønner
Quiche Lorraine med spinat og skinke med rømmedressing
Lun potetsalat med vårløk og reddiker
Capresesalat

Pris 350 pr per

Kakevalg

Sitronkake
Gulrotkake (helt økologisk) 
Sjokoladekake (konfektkake u mel) 
Pavlova (m jordbær og pasjonsfrukt)

Pris pr kake 500

 

“Tuttas retter er så gode at jeg aldri vil bestille catering fra noe annet firma, jeg tror dette har å gjøre med at den maten hun lager ikke har det typiske «cateringpreget”, det er hjemmelaget mat (i ordets beste forstand), basert på friske og sunne råvarer, tilberedt fra bunnen med kjærlighet og glede, og presentert med Tuttas sans for det enkle og elegante. Jeg blir sulten og glad bare av å tenke på Tuttas mat. Gjestene skryter hemningsløst hver gang. Like viktig er Tuttas ro, vennlighet og profesjonalitet. Og så var det kakene, da….! Pavlovaen for eksempel...! Tuttas Kitchen anbefales på det varmeste. Det er bare å glede seg.”

Linn Ullmann

"Trodde jeg ikke likte kaker før jeg fikk smaken på sitronkaken fra Tuttas Kjøkken.
Perfekt blanding av søtt og syrlig. Hmm. Himmelsk!"

Eva Gran