tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Deilig linseragu

Tutta SætraComment

Trylletirsdag med brune linser! Dette ser kanskje ikke så spennende ut, men jeg lover deg at det smaker nydelig og er næringsrikt, sunt og billig! Min gode venninne Anne, som forøvrig er superflink til å lage mat, har lært meg å bruke mer linser. Kjøp ferdig kokte linser og skyll godt i kaldt vann. Ha olje og smør i en kjele sammen med finhakket hvitløk og gulrøtter. La det surre litt til gulrøttene er blitt møre. Ha i finhakket kapers, balsamico og gjerne en skvett vin og linsene. Ev litt mer olivenolje. Smak til med sukker, salt og pepper. Til slutt har du i finhakket bladpersille. Da må det ikke koke mer! Ønsker du deg en ren vegetarrett er det fint, men linsene passer veldig godt til hvit fisk og min favoritt er som tilbehør til andeconfit!

Foto: Pål Rødahl