tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Kremet gulrot og sellerisuppe

Tutta SætraComment

Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker supper. Særlig med godt brød til. Denne gangen bakte jeg Fru Timians hvitløksbrød og det ble en fantastisk kombinasjon! Som topping til suppen kan du ha urter, rømme eller f eks ristede gresskarkjerner.

Til ca 4 personer trenger du:
5- 6 gulrøtter
en halv rotselleri
1 squash
1 gul løk
2 hvitløksbåter
1 liter kyllingkraft
2 dl fløte
1 ts eplecidereddikk
salt og pepper

Finhakk løk og hvitløk og fres i olivenolje til løken blir blank. Riv alle grønnsakene på råkostjern og ha i sammen med kraft og fløte. La det koke på svak varme til grønnsakene er møre. Smak til med krydder og eddik og kjør suppen jevn med stavmikser. Da er det bare å nyte!

Foto: Pål Rødahl

gulrotogsellerisuppe32_web.jpg