tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Pappardelle med italiensk krydderpølse og steinsopp

Tutta SætraComment

Dette er en smakfull pastarett med få ingredienser som du enkelt får tak i. Jeg har brukt rå salsicciapølse her men du også bruke annet kjøtt. Servér gjerne en grønn salat og godt brød til.

ca 2 dl tørket steinsopp
2 små gule løk
2 fedd hvitløk
litt fersk chili
ca 400 gr rå salsicciapølse
1 ts fennikelfrø (knust)
1 dl hvitvin
salt og pepper
parmesan

Begynn med å legge soppen i litt kokende vann. La soppen ligge i ca 10 minutter før du hakker den. Spar på vannet. Finhakk løk, hvitløk og chili og stek i olivenolje til det blir mykt. Ha i pølsen som du moser i små biter sammen med soppen og fennilkelfrø. Kjøttet må bli gjennomstekt. Ha i vin og litt av vannet fra soppen. Kok i noen minutter til mens pastaen koker. Bland sammen kjøttsaus og pasta og topp med parmesan og litt urter. Nam!




Foto: Pål Rødahl