tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Fine cupcakes til 17. mai!

Tutta SætraComment

Cupcakes er IKKE vanskelig å få til! Og mai og juni måned byr på mange anledninger til å imponere litt på kakebordet! Vil du gjøre det ekstra lettvint kjøper du ferdig muffinsrøre, enten lys eller mørk. Et godt tips er å bruke en nøytral olje istedet før smør for å få saftige muffins.

Lyse muffins:
100 gr smør eller olje
150 gr sukker
3 egg
150 gr hvetemel
1 ts bakepulver
0,5 dl melk

Smør og sukker røres hvitt og ha i ett og ett egg. Mel og bakepulver siktes i og ha i melken til slutt. Fyll muffinsformene 3/4 fulle og stek på 200 gr i 12 minutter. Avkjøl.

Topping:
500 gr smør
500 gr melis
5 ss melk
2 ts vanijlesukker
Food colour etter ønske og ev mini pearls på toppen

Pisk romstemperert smør og melis godt sammen og ha i melk og vaniljesukker. Sett det en stund i kjøleskapet og ha det så over i en sprøytepose. Kakene bør oppbevares kaldt etter at du har hatt på toppingen. Lykke til!