tutta.no

Art director/Food blogger/Catering

Pasta, ost og tomat på en tirsdag

Tutta SætraComment

Dette er en rett jeg har funnet i et Donna Hay magasin, som jeg har noen årganger av. Her har jeg brukt conchiglioni pastaskjell, som er velegnet til å fylle med f eks ost. Jeg koker først pastaskjellene ca 8 minutter og skyller de i kaldt vann. Imens lager jeg ostefyllet som jeg sprøyter inn i de avkjølte pastaskjellene med en sprøytepose. Det går fint med en skje også. Skjellene puttes oppi tomatsausen i en ildfast form og det hele gratineres ca 20 min på 200 gr. Nytes best med litt revet parmesanost og en grønn salat.

ca 400 gr pastaskjell
500 gr ricotta
40 gr revet parmesan
100 gr mozzarella
1 egg
2 bokser hermetiske cherrytomater (Mutti)
2 hvitløksbåter, finhakket
1 dl kyllingkraft
1 ts sukker
salt og pepper
fersk basilikum

Foto: Pål Rødahl

pasta skjell_small.jpg